71 99 49 94
tb@retb.dk
TILFREDSHEDSGARANTI MED ET SMIL

Vi er dedikerede til at forsyne dig med den højeste kvalitet og den bedste kundeservice i branchen. En konstant udvikling og løbende kommunikation med vores kunder giver os en stor forståelse for, hvordan du som kunde får det bedste resultat, og af denne grund kan vi give tilfredshedsgaranti på alle rengøringer.

START STÆRKT UD MED DOBBELT RENGØRINGSTID – PÅ VORES REGNING

​​Forestil dig, at det rengøringsfirma, du netop har indgået aftale med, uden videre tilbyder at fordoble dine timer ved den første rengøring uden ekstra omkostninger for dig. For eksempel, hvis du bestiller to timers rengøring om ugen, kvitterer vi med yderligere to timer gratis. Det betyder, at vi den første gang er hos dig i fire timer. Dette er vores måde at sige velkommen på! Som vi plejer at sige: “Der er intet bedre end et godt udgangspunkt for et langt samarbejde.”

Denne startfordel er til gavn for både dig som kunde og vores medarbejder. Du vil opleve en grundig første rengøring, hvor vi går i dybden og sikrer en omhyggelig rengøring. Samtidig giver det vores rengøringsassistent mulighed for at lære dit hjem at kende uden at skulle skynde sig.​

VORES MEDARBEJDERE

For os er det afgørende, at du som kunde altid bliver mødt af den samme glade og dedikerede rengøringsmedarbejder i dit hjem. Vi prioriterer en stabil og tilfreds medarbejderstab højt, og vi sikrer dette ved at tilbyde konkurrencedygtige lønninger, pensionsordninger og sundhedsforsikring. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere og gode arbejdsforhold går hånd i hånd med kvalitetsrengøring og tilfredse kunder.

NEM OG BEKVEM BETALING

Efter hver rengøring sender vi en detaljeret faktura direkte til din e-mail og mobil. Udover traditionelle betalingsmetoder, tilbyder vi også muligheden for betaling via MobilePay.

MILJØBEVIDST RENGØRING

For at passe på dig og din familie samt vores dygtige medarbejdere benytter vi kun miljø- og allergivenlige rengøringsmaterialer.

DET ER LETTERE END DU TROR

Ring til os på 71994994, så kan vi finde en pris til dig med det samme, eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op i dag.

KONTAKTFORMULAR

kontakt mig

KUNDEUDTALELSER: VORES KUNDERS EGNE ORD OM OS