Vi er dedikerede til at forsyne dig med den højeste kvalitet og den bedste kundeservice i branchen. En konstant udvikling og løbende kommunikation med vores kunder giver os en stor forståelse for, hvordan du som kunde får det bedste resultat, og af denne grund kan vi give tilfredshedsgaranti på alle rengøringer.


Få en lille hovedrengøring uden du skal have penge op af lommen

​​Ville det ikke være fantastisk hvis det rengøringsfirma du lige har lavet en aftale med, sådan uden videre tilbyder dig at fordoble dine timer ved første rengøring uden du skal have ekstra penge op af lommen? Køber du f.eks. to timers rengøring om ugen, så kvittere vi med to timer oven i, så vi første gang er hos jer fire timer. Dette er noget vi gør for dig! For som vi siger: "Der er intet der er bedre end et godt udgangspunkt for et langt samarbejde"

Både jer som kunde og medarbejderen får stor gevinst af denne opstart. Du vil opleve en første rengøring hvor vi kommer helt til bunds i den rengøring vi laver, men også en rengøringsassistent som ikke stresser og har tid til at lære dit hjem at kende.


Vores medarbejdere

Det betyder meget for os, at du som privat rengørings kunde altid møder den samme glade rengøringsmedarbejder hjemme hos dig. Derfor går vi meget op i at have en stabil, glad og ikke mindst flittig medarbejderstab, hvor god løn, pension og sundhedsforsikring og ikke arbejdsforhold går hånd i hånd.


Betaling

Du vil som kunde hos os modtage en faktura på e-mail en gang om måneden, med den forudgående måneds udførte arbejde. Det er også muligt at tilmelde regningerne til Betalingsservice.


Miljø

For at passe på dig og din familie samt vores dygtige medarbejdere benytter vi kun 

miljø- og allergivenlige rengøringsmaterialer.


Hvor gør vi rent?

​​Vi kan hjælpe med privat rengøring på hele Sjælland


Det er lettere end du tror

Ring til os på 71994994, så kan vi finde en pris til dig med det samme, eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op i dag.

PRIVAT RENGØRING

Ring på 71994994

Thomas Bidstrup

RENGØRINGSFIRMAET

Kontaktformular
Tilfredshedsgaranti med et smil
Et udsnit af hvad vores kunder siger om os