Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup blev startet i slutningen af 2004 og har i dag en sund og stabil håndfuld dygtige medarbejdere. der har den erfaring og ekspertise der kræves for at kunne levere et godt produkt med et højt serviceniveau hver eneste gang. 


​Det betyder meget for os, at du som privat rengørings kunde altid møder den samme glade rengøringsmedarbejder hjemme hos dig. Derfor går vi meget op i at have en stabil, glad og ikke mindst flittig medarbejderstab, hvor god løn og arbejdsforhold går hånd i hånd.


Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup er på alle områder et kvalitetsbevidst og seriøst firma, der leverer et stabilt og flot rengøringsprodukt, hvor høj kvalitet og personlig service altid er ligeværdige kriterier.

få en lille hovedrengøring uden du skal have penge op af lommen
ET UDSNIT AF HVAD VORES KUNDER SIGER OM OS

Ring på 71994994

Thomas Bidstrup

Kontakt mig

RENGØRINGSFIRMAET

​Thomas Bidstrup

​​Hvorfor vælge os?

​​​​​​​Er I trætte af at komme hjem til et rodstykke af et hus eller lejlighed, efter en lang dag på arbejde? Drømmer I om at komme hjem til et rent og pænt hjem, uden at skulle gøre det selv? Så lad Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup hjælpe med privat rengøring Roskilde!

Thomas Bidstrup Rengøring tilbyder professionel rengøring til private hjem og erhverv i Roskilde og omegn. Vores dygtige og erfarne medarbejdere i Roskilde sørger for, at I kan komme hjem til et hjem, der skinner af renlighed.

Vi tilbyder en lang række rengøringstjenester, lige fra almindelig privat rengøring. Vi har også erfaring med rengøring af erhvervslokaler, så hvis I ejer en butik eller kontor, kan vi også hjælpe jer med at holde det rent og pænt.

Vores medarbejdere er altid venlige, pålidelige og grundige, så I kan være sikre på, at I får en god og professionel rengøring hver gang. Vi anvender kun miljøvenlige rengøringsprodukter, så I kan være sikre på, at I ikke udsætter jer selv eller jeres medarbejdere for skadelige kemikalier.

Så hvis I er trætte af at bruge jeres fritid på rengøring og ønsker et rent og pænt hjem uden besvær, så kontakt Thomas Bidstrup Rengøring i Roskilde på tb@retb.dk eller på telefon 71994994. Vi glæder os til at hjælpe jer med at få et rent og pænt hjem.

Lidt om os​

RENGØRINGSFIRMAET

Privat rengøring med fokus på dit nærmiljø i Roskilde

​​Vil det ikke være fantastisk hvis det rengøringsfirma du lige har lavet en aftale med, sådan uden videre tilbyder dig at fordoble dine timer ved første rengøring uden du skal have ekstra penge op af lommen? Køber du f.eks. to timers rengøring om ugen, så kvittere vi med to timer oven i, så vi første gang er hos jer fire timer. Dette er noget vi gør for dig! For som vi siger:


"Der er intet der er bedre end et godt udgangspunkt for et langt samarbejde"


Både jer som kunde og medarbejderen får stor gevinst af denne opstart. Du vil opleve en første rengøring hvor vi kommer helt til bunds i den rengøring vi laver, men også en rengøringsassistent som ikke stresser og har tid til at lære dit hjem at kende.

Læs mere om hvad vi ellers tilbyder her, eller udfyld kontaktformularen.


Spar mere med os.

Husk at du kan spare mere end 30% på din rengøring. Ved at bruge os er du berettiget til at gøre brug af  håndværkerfradraget. Læs mere her.


​​Du vil som kunde hos Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup, opleve et firma der gerne vil gøre den lille ekstra ting, for at du skal få den helt store oplevelse det er at komme hjem til et dejlig rent hjem. Så som puder der rystet, senge der er redt og så videre. Derudover tilbyder vi:


  • Ingen binding på vores rengøringsaftaler
  • Mulighed for at få en lille hovedrengøring gratis. Læs mere om tilbuddet her under.
  • Vi gør ikke bare rent, vi holder rent.​
  • At modtage en SMS dagen før med tidspunkt for rengøring.
  • Vi kommer med alle materialer.
  • Vi udfører privat rengøring på hele Sjælland