Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup tilbyder professionel rengøring til private hjem og erhverv i Nordsjælland og omegn. Er du træt af at komme hjem til et hjem, der ikke er rent og pænt efter en lang dag på arbejde? Drømmer du om at komme hjem til et hjem, der skinner af renlighed, uden at skulle gøre det selv? Så lad vores dygtige og erfarne medarbejdere i Nordsjælland hjælpe dig!

Vi tilbyder en lang række forskellige rengøringstjenester, fra privat rengøring til rengøring af erhvervslokaler. Vores medarbejdere er venlige, pålidelige og grundige, så du kan være sikker på, at du får en god og professionel service og privat rengøring hver gang. Vi anvender kun miljøvenlige rengøringsprodukter, for at passe på jer og vores medarbejdere.

Så hvis du er træt af at bruge din fritid i Nordsjælland på privat rengøring og ønsker et rent og pænt hjem uden besvær, så kontakt Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup i Nordsjælland på tb@retb.dk eller på telefon 71994994. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få et rent og pænt hjem.​

​​Vil det ikke være fantastisk hvis det rengøringsfirma du lige har lavet en aftale med, sådan uden videre tilbyder dig at fordoble dine timer ved første rengøring uden du skal have ekstra penge op af lommen? Køber du f.eks. to timers rengøring om ugen, så kvittere vi med to timer oven i, så vi første gang er hos jer fire timer. Dette er noget vi gør for dig! For som vi siger:


"Der er intet der er bedre end et godt udgangspunkt for et langt samarbejde"


Både jer som kunde og medarbejderen får stor gevinst af denne opstart. Du vil opleve en første rengøring hvor vi kommer helt til bunds i den rengøring vi laver, men også en rengøringsassistent som ikke stresser og har tid til at lære dit hjem at kende.

Læs mere om hvad vi ellers tilbyder her, eller udfyld kontaktformularen.


Spar mere med os.

Husk at du kan spare mere end 30% på din rengøring. Ved at bruge os er du berettiget til at gøre brug af  håndværkerfradraget. Læs mere her.


​​Hvorfor vælge os?
ET UDSNIT AF HVAD VORES KUNDER SIGER OM OS
Kontakt mig

​​Du vil som kunde hos Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup, opleve et firma der gerne vil gøre den lille ekstra ting, for at du skal få den helt store oplevelse det er at komme hjem til et dejlig rent hjem. Så som puder der rystet, senge der er redt og så videre. Derudover tilbyder vi:


  • Ingen binding på vores rengøringsaftaler
  • Mulighed for at få en lille hovedrengøring gratis. Læs mere om tilbuddet her under.
  • Vi gør ikke bare rent, vi holder rent.​
  • At modtage en SMS dagen før med tidspunkt for rengøring.
  • Vi kommer med alle materialer.
  • Vi udfører privat rengøring på hele Sjælland


Ring på 71994994

Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup blev startet i slutningen af 2004 og har i dag en sund og stabil håndfuld dygtige medarbejdere. der har den erfaring og ekspertise der kræves for at kunne levere et godt produkt med et højt serviceniveau hver eneste gang. 


​Det betyder meget for os, at du som privat rengørings kunde altid møder den samme glade rengøringsmedarbejder hjemme hos dig. Derfor går vi meget op i at have en stabil, glad og ikke mindst flittig medarbejderstab, hvor god løn og arbejdsforhold går hånd i hånd.


Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup er på alle områder et kvalitetsbevidst og seriøst firma, der leverer et stabilt og flot rengøringsprodukt, hvor høj kvalitet og personlig service altid er ligeværdige kriterier.

RENGØRINGSFIRMAET

​Thomas Bidstrup

få en lille hovedrengøring uden du skal have penge op af lommen
Lidt om os​
Privat rengøring FOR DIG DER BOR I KØGE OG OMEGN

Thomas Bidstrup

RENGØRINGSFIRMAET