ET UDSNIT AF HVAD VORES KUNDER SIGER OM OS

​​Vil det ikke være fantastisk hvis det rengøringsfirma du lige har lavet en aftale med, sådan uden videre tilbyder dig at fordoble dine timer ved første rengøring uden du skal have ekstra penge op af lommen? Køber du f.eks. to timers rengøring om ugen, så kvittere vi med to timer oven i, så vi første gang er hos jer fire timer. Dette er noget vi gør for dig! For som vi siger:


"Der er intet der er bedre end et godt udgangspunkt for et langt samarbejde"


Både jer som kunde og medarbejderen får stor gevinst af denne opstart. Du vil opleve en første rengøring hvor vi kommer helt til bunds i den rengøring vi laver, men også en rengøringsassistent som ikke stresser og har tid til at lære dit hjem at kende.

Læs mere om hvad vi ellers tilbyder her, eller udfyld kontaktformularen.


Spar mere med os.

Husk at du kan spare mere end 30% på din rengøring. Ved at bruge os er du berettiget til at gøre brug af  håndværkerfradraget. Læs mere her.


​​​​​​​Er du træt af at komme hjem til et hjem, der ikke er rent og pænt efter en lang dag på arbejde? Drømmer du om at komme hjem til et hjem, der skinner af renlighed, uden at skulle gøre det selv? Så lad Thomas Bidstrup Rengøring i Hillerød hjælpe dig med privat rengøring!

Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup tilbyder professionel rengøring til private hjem og erhverv i Hillerød og omegn. Vores dygtige og erfarne medarbejdere i Hillerød sørger for, at du kan komme hjem til et hjem, der skinner af renlighed.

Vi tilbyder en lang række rengøringstjenester, lige fra almindelig privat rengøring til rengøring af erhvervslokaler. Vores medarbejdere er altid venlige, pålidelige og grundige, så du kan være sikker på, at du får en god og professionel service hver gang. Vi anvender kun miljøvenlige rengøringsprodukter, så du kan være sikker på, at du ikke udsætter dig selv eller dine medarbejdere for skadelige kemikalier.

Så hvis du er træt af at bruge din fritid på rengøring og ønsker et rent og pænt hjem uden besvær, så kontakt Thomas Bidstrup Rengøring i Hillerød på tb@retb.dk eller på telefon 71994994. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få et rent og pænt hjem.

Ring på 71994994

RENGØRINGSFIRMAET

​Thomas Bidstrup

​​Du vil som kunde hos Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup, opleve et firma der gerne vil gøre den lille ekstra ting, for at du skal få den helt store oplevelse det er at komme hjem til et dejlig rent hjem. Så som puder der rystet, senge der er redt og så videre. Derudover tilbyder vi:


  • Ingen binding på vores rengøringsaftaler
  • Mulighed for at få en lille hovedrengøring gratis. Læs mere om tilbuddet her under.
  • Vi gør ikke bare rent, vi holder rent.​
  • At modtage en SMS dagen før med tidspunkt for rengøring.
  • Vi kommer med alle materialer.
  • Vi udfører privat rengøring på hele Sjælland


Lidt om os​
Kontakt mig
Privat rengøring med fokus på dit nærmiljø i Hillerød og OMEGN
​​Hvorfor vælge os?
få en lille hovedrengøring uden du skal have penge op af lommen

RENGØRINGSFIRMAET

Thomas Bidstrup

Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup blev startet i slutningen af 2004 og har i dag en sund og stabil håndfuld dygtige medarbejdere. der har den erfaring og ekspertise der kræves for at kunne levere et godt produkt med et højt serviceniveau hver eneste gang. 


​Det betyder meget for os, at du som privat rengørings kunde altid møder den samme glade rengøringsmedarbejder hjemme hos dig. Derfor går vi meget op i at have en stabil, glad og ikke mindst flittig medarbejderstab, hvor god løn og arbejdsforhold går hånd i hånd.


Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup er på alle områder et kvalitetsbevidst og seriøst firma, der leverer et stabilt og flot rengøringsprodukt, hvor høj kvalitet og personlig service altid er ligeværdige kriterier.