Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup blev startet i slutningen af 2004 og har i dag en sund og stabil håndfuld dygtige medarbejdere. der har den erfaring og ekspertise der kræves for at kunne levere et godt produkt med et højt serviceniveau hver eneste gang. 


​Det betyder meget for os, at du som privat rengørings kunde altid møder den samme glade rengøringsmedarbejder hjemme hos dig. Derfor går vi meget op i at have en stabil, glad og ikke mindst flittig medarbejderstab, hvor god løn og arbejdsforhold går hånd i hånd.


Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup er på alle områder et kvalitetsbevidst og seriøst firma, der leverer et stabilt og flot rengøringsprodukt, hvor høj kvalitet og personlig service altid er ligeværdige kriterier.

Kontakt mig
Privat rengøring med fokus på dit nærmiljø i Hillerød og OMEGN

Ring på 71994994

RENGØRINGSFIRMAET

​Thomas Bidstrup

​​Du vil som kunde hos Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup, opleve et firma der gerne vil gøre den lille ekstra ting, for at du skal få den helt store oplevelse det er at komme hjem til et dejlig rent hjem. Så som puder der rystet, senge der er redt og så videre. Derudover tilbyder vi:


  • Ingen binding på vores rengøringsaftaler
  • Mulighed for at få en lille hovedrengøring gratis. Læs mere om tilbuddet her under.
  • Vi gør ikke bare rent, vi holder rent.​
  • At modtage en SMS dagen før med tidspunkt for rengøring.
  • Vi kommer med alle materialer.
  • Vi udfører privat rengøring på hele Sjælland


Thomas Bidstrup

RENGØRINGSFIRMAET

​​Hvorfor vælge os?
Lidt om os​
ET UDSNIT AF HVAD VORES KUNDER SIGER OM OS
få en lille hovedrengøring uden du skal have penge op af lommen

​​​​​​​Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup tilbyder førsteklasses rengøring til private hjem og erhverv i Gentofte og omegn. Ønsker du et hjem, der stråler af renhed og kvalitet, uden at skulle gøre det selv? Drømmer du om at komme hjem til et hjem, der reflekterer den bedste kvalitet og service i branchen? Så lad vores dygtige og erfarne medarbejdere i Gentofte hjælpe dig!

Vi tilbyder et bredt udvalg af rengøringstjenester, fra privat rengøring til rengøring af erhvervslokaler. Vores medarbejdere er ikke bare venlige og pålidelige, men også dedikerede til at levere den bedste kvalitet i branchen. Grundighed og professionalisme er vores kerneværdier, og vi anvender kun de mest miljøvenlige rengøringsprodukter for at sikre et sikkert og sundt miljø for både kunder og medarbejdere.

Hos Rengøringsfirmaet Thomas Bidstrup i Gentofte går vi aldrig på kompromis med kvalitet og service. Vi stræber efter at levere en service, der ikke blot møder, men overgår dine forventninger. Så hvis du ønsker et rent og pænt hjem uden besvær, og vil have adgang til den bedste kvalitet og service inden for rengøringsbranchen i Gentofte, så kontakt os på tb@retb.dk eller på telefon 71994994. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få et rent og pænt hjem, der afspejler vores engagement i kvalitet.​

​​Vil det ikke være fantastisk hvis det rengøringsfirma du lige har lavet en aftale med, sådan uden videre tilbyder dig at fordoble dine timer ved første rengøring uden du skal have ekstra penge op af lommen? Køber du f.eks. to timers rengøring om ugen, så kvittere vi med to timer oven i, så vi første gang er hos jer fire timer. Dette er noget vi gør for dig! For som vi siger:


"Der er intet der er bedre end et godt udgangspunkt for et langt samarbejde"


Både jer som kunde og medarbejderen får stor gevinst af denne opstart. Du vil opleve en første rengøring hvor vi kommer helt til bunds i den rengøring vi laver, men også en rengøringsassistent som ikke stresser og har tid til at lære dit hjem at kende.

Læs mere om hvad vi ellers tilbyder her, eller udfyld kontaktformularen.


Spar mere med os.

Husk at du kan spare mere end 30% på din rengøring. Ved at bruge os er du berettiget til at gøre brug af  håndværkerfradraget. Læs mere her.