Hvorfor vælge thomas bidstrup

Ring på 71994994

Rengøringsassistenterne

Vi gør kun brug af egne medarbejdere, og det betyder meget for os, at du som erhvervskunde altid møder den samme glade rengøringsmedarbejder.


Vi sætter en meget ære i at have et stort og godt fællesskab, hvor der altid er hjælp at hente for den enkelte. Det er vigtigt for os, at skabe de rigtige rammer for at vores assistenter, så de trives godt og har lyst til at tage på arbejde. 


Igennem samarbejde og forståelse er det lykkedes os, at opbygge en meget stabil og ikke mindst flittig medarbejderstab, hvor glade kunder og gode arbejdsforhold går hånd i hånd. 

Et udsnit af hvad vores kunder siger om os

Vil det ikke være fantastisk, hvis det rengøringsfirma I lige har lavet en aftale med, sådan uden videre tilbyder jer en grundig opstartsrengøring, uden at I skal have ekstra penge op af lommen. Det gør vi! For som vi siger:


"Der er intet der er bedre end et godt udgangspunkt for et langt samarbejde"


Både I som kunde og serviceassistenten får stor gevinst af en sådan opstart. I vil opleve, at vi ved den første rengøring kommer helt i bund, men også at serviceassistenten ikke stresser rundt, men har tid til at lære sin nye arbejdsplads at kende. ​ 

Kontakt os på 71 99 49 94 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig snarest. 

FÅ EN HOVEDRENGØRING UDEN I SKAL HAVE PENGE OP AF LOMMEN

PRIVAT RENGØRING

Thomas Bidstrup

RENGØRINGSFIRMAET

​Få det I betaler for

I modsætning til andre professionelle løsninger, så tilbyder vi ikke bare køb af rengøring – men køb af tid. Ved køb af tid ved du lige præcis, hvad det er I køber hver gang, og hvad I kan forvente. 

Ved at bruge tid i stedet for akkord, vil I også opleve, at vores rengøringsassistenter ikke stresser rundt, men i stedet har tid til at udføre rengøringen ordentligt. Hver gang!  

Hvad er jeres sikkerhed så for, at vi er der den aftalte tid? 
Det er godt spørgsmål vi har fået mange gange. Den løsning vi har valgt er, at vi har udstyret alle vores serviceassistenter med en chip, som de tjekker ind og ud på jeres virksomhed, når de kommer og går. På den måde kan I være sikre på, at vi der den aftalte tid. ​​ 


Miljø

i skal alle tage del i kampen om en sundere verden, og ikke mindst et sundere arbejdsmiljø. Derfor har vi valgt, at vi så vidt muligt kun benytter miljø- og allergivenlige rengøringsmaterialer.​​​